33 JAAR ERVARING Klant is koning VOOROP LOPEN IN TECHNOLOGIE Erkend door gerenommeerde instituten SLIMME INNOVATIES Eigen laboratorium en productfaciliteiten WIJ WERKEN GRAAG MET U SAMEN Ons doel is een langdurige relatie

VOOR IEDEREEN EEN GROOT VOORDEEL

Kwaliteit is onze standaard, veiligheid onze prioriteit

ERVARING

Duobond® is in 1984 opgericht. Het bedrijf voorzag toen samen met verzekeringsmaatschappijen de mogelijkheden van voorruit reparatie in Nederland. Na een volledige technische onderbouwing hebben verzekeraars ruitreparatie geaccepteerd en sindsdien worden deze meestal vergoed. Duobond® was het eerste bedrijf in Europa  wat is begonnen met het ontwikkelen van autoruit reparatie systemen. Sindsdien is Duobond® leider in kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Kwaliteit
Wij ontwerpen en produceren al onze glas reparatie producten zelf in overeenstemming met VN regulering 43-R. Onze hars-systeem werd getest door MPA NRW en we hebben BS AU 251:1994 categorie: A goedkeuring ontvangen. Tevens voldoet onze hars ook aan de voorwaarden van De Stichting Duurzame Repareren.

Krasverwijdering bij automotive glas
Duobond® heeft ook een schone en makkelijk te gebruiken systeem ontwikkeld voor het verwijderen van krassen op glas die voorafgaand aan, of tijdens de installatie van de voorruit plaatsvinden. Dergelijke schade treden vaak op tijdens het vervoer en zorgen veelal voor het vertragen van een tijdige levering en kunnen winstmarges in gevaar brengen. Na vier jaren van ontwikkeling hebben wij met succes het Scratch-A-Way® systeem ingevoerd. Dit maakt het mogelijk om deze krassen van autoruiten te verwijderen zonder optische vervorming.

INNOVATIE

Duobond® werkt voortdurend aan het verbeteren van het glas reparatie proces. Hoe kunnen we producten efficiënter, sneller en slimmer maken? Hoe kunnen we de monteur het werk gemakkelijker maken? Dit was het doel van de oprichter 33 jaar geleden en is ook het doel van de huidige eigenaar.

In de afgelopen jaren heeft Duobond® ruit reparatie brug Iris, autoruit demontage systeem RL-eez en het Scratch a Way® SAW360 systeem geïntroduceerd. We zijn zeker ook de komende jaren van plan om door te gaan met het introduceren van innovatieve systemen. Voor elk systeem ontvangt U en Uw personeel een opleiding door één van onze specialisten.

Iris
Iris vervangt de traditionele ruit reparatie brug. Het platform is geschikt voor diverse functionaliteiten, zoals UV-LED-verlichting. Iris heeft daarnaast ruimte voor de injector en een vergrootglas. Iris is gebruiksvriendelijk, energiezuinig en toekomstbestendig.

RL-eez
Het los snijden van autoruiten is nog nooit zo gemakkelijk geweest. U kunt met  RL-eez autoruiten lossnijden op een gecontroleerde manier, met zeer weinig fysieke inspanning. Het risico van beschadiging van de lak is minimaal, en schade aan hemels, bekleding en dashboard behoren tot het verleden.

Scratch a Way®
Scratch a Way® biedt een schone manier om oppervlak krassen uit glas te verwijderen. Hiermee wordt bijvoorbeeld voorkomen dat de levering van een auto, bus of vrachtwagen vertraging oploopt. Heeft u een oppervlakte kras in een ruit van een auto, bus of vrachtwagen die bijna klaar is voor levering? Gebruik het Scratch a Way® systeem zonder de ruit te hoeven demonteren. Het enige wat geproduceerd wordt tijdens het polijsten is een beetje schuim wat het polijstmiddel bevat. Deze spettert niet en is gemakkelijk te verwijderen met een vochtige doek.

DUURZAAM EN BETROUWBAAR

Duobond® is een volledig onafhankelijke producent van systemen voor:
• voorruit reparatie • voorruit verwijderen • verwijdering van krassen

Duobond® levert deze glas reparatie systemen voor de automotive professionals over de gehele wereld. Wij ontwikkelen en produceren op onze locatie in Oisterwijk (NL) waar we de verschillende Duobond®-ruit reparatie systemen en RL-eez ruit demontage systeem klantspecifiek maken .

Veel van onze producten zijn gepatenteerd, en dat is iets waar we erg trots op zijn. Met de Duobond® glas reparatie systemen en producten kiest U voor duurzaam herstel, zonder enig verlies aan kwaliteit of veiligheid. Het is onze overtuiging dat automotive glas onnodig, vaak wordt vervangen, terwijl steenslag schades en oppervlakte krassen gemakkelijk kunnen worden hersteld. Onze reparatie hars voldoet aan de hoogste normen, en is onschadelijk voor de gezondheid.

Werken met Duobond® hars is veilig voor de monteur en bestuurder.

Welk voordeel heeft u met Duobond?
• Betrouwbare en consistente kwaliteit
• Vervangende onderdelen altijd op voorraad
• Deskundig advies van de producent

Kwaliteit is onze standaard, veiligheid onze prioriteit.