HOGE KWALITEIT VOORRUIT REPARATIE

Glasstech verkoopt al sinds 1985 de producten van Duobond® op de Nederlandse en Nederlandstalige Belgische markt en is inmiddels uitgegroeid tot de meest betrouwbare en innovatieve leverancier van voorruit reparatie systemen.

Elk jaar worden er miljoenen euro’s uitgegeven aan het vervangen van autoruiten die schade vertonen als gevolg van steenslag. Met het Duobond®-systeem worden beschadigde autoruiten direct gerepareerd.

DE VOORDELEN

Het vervanging van een voorruit is altijd duurder dan het herstellen ervan. Nadat een voorruit is gerepareerd met Duobond® UV hars is de reparatie nagenoeg onzichtbaar en net zo veilig en stevig als een gloednieuwe ruit.

• Een reparatie is in een afzienbare tijd te realiseren, de klant kan er op wachten

       •Lage kosten per reparatie

• Geen belasting voor het milieu

HOE HET WERKT

Eerste stap is bepalen dat de schade te repareren is, dan kan er aangevangen worden met de reparatie.  De breuk wordt gevuld met de Duobond® UV hars door middel van een van de Duobond® reparatie bruggen om daarna  in een paar minuten de hars met UV-licht uit te harden. De UV-lamp wordt automatisch uitgeschakeld zodra de hars volledig is uitgehard.

Training & instructies
Herstellen van een breuk welke veroorzaakt is door steenslag is niet ingewikkeld, maar moet op de juiste manier worden uitgevoerd. Glasstech geeft een uitgebreide instructie en opleiding ter plaatse bij elke aankoop van een voorruit reparatie systeem.

GLASSTECH ADVISEERT DUOBOND

Meer en meer Fleet owners, garagehouders, dealers, fabrikanten, reparatiewerkplaatsen en technici zijn overtuigd van de kwaliteit en het gemak van de Duobond® systemen voor de reparatie van voorruiten. Steeds meer verzekerings-ondernemingen werken met partijen die gebruikmaken van de Duobond®-producten.

Duobond® voordelen op een rij:
• Innovatieve oplossingen
• Betrouwbaar
• Producten goedgekeurd door grote instituten
• Handleidingen met duidelijke stapsgewijze instructies

Dat is waarom u kiest voor Duobond® glas reparatie.

Glasstech, als u kiest voor kwaliteit en veiligheid