GECONTROLEERD AUTORUITEN DEMONTEREN 

LAGE FYSIEKE BELASTING

HOOGSTE PRECISIE IN RUIT VERWIJDERING
Het nieuwste systeem van Duobond®, RL-eez, maakt het mogelijk om ruiten van voertuigen op een gecontroleerde manier los te snijden. Het maakt een einde aan de fysieke overbelasting van de monteur en vermindert het risico op beschadiging aan de lak aanzienlijk. RL-eez zorgt ervoor dat schade aan de hemel, stijlen en dashboards tot het verleden behoren.

LAGE FYSIEKE BELASTING, GEEN SCHADE AAN LAKWERK EN INTERIEUR
Werken met RL-eez is eenvoudig en vereist een minimale fysieke inspanning. Het geeft de monteurs de rust, tijd en kans om ervoor te zorgen dat het snijden door de kit zorgvuldig wordt gedaan.

Na het verwijderen van de voorruit hebben de monteurs voldoende energie en rust om een nieuwe voorruit te plaatsen en – als het nodig is om de auto nauwkeurig te kalibreren.

HOE HET WERKT

RL-eez snijdt met een nylondraad door de kit. Het 12V-systeem kan worden aangedreven door een 12v aansluiting of externe 12 volt batterij. Het wordt draadloos bediend via een beveiligd signaal met een afstandsbediening.

De RL-eez satelliet begeleidt de nylon draad door de kit waarmee de voorruit is verlijmd, naar het motorhuis. Hierdoor is de hoek tussen de draad buiten en de draad binnen het grootst. De motor liert de nylondraad in die is aangesloten op de voorruit, met een draaibare zuignap. Zo is de hoek tussen de nylondraad en het glas altijd correct. Deze opzet zorgt ervoor dat de persoon die het besturingssysteem in de auto bedient in een comfortabele positie zit voor het begeleiden van de draad en kan zich volledig concentreren op het snijden van de kit.

VOERTUIG KALIBRATIE

Steeds meer nieuwe voertuigen zijn uitgerust met camera’s en sensoren. Na het monteren van een nieuwe voorruit moeten de sensoren opnieuw worden gekalibreerd met de camera’s. Dit vereist een hoge mate van nauwkeurigheid en aandacht. In de praktijk is het moeilijk om nauwkeurige kalibraties uit te voeren na een zware fysieke belastingen.
Monteurs die met RL-eez van Duobond® werken kunnen dit nog prima doen. Met dit systeem kan één persoon met minimale fysieke inspanning de voorruit verwijderen, een nieuwe voorruit plaatsen en het voertuig kalibreren …

Release with real ease… RL-eez

Dat is waarom u RL-eez kiest voor het verwijderen van de autoruiten.

Glasstech, als u kiest voor kwaliteit en veiligheid