Iris platform

Duobond lanceert een innovatief, uniek product. Iris is de naam van een platform dat een alternatief is voor de traditionele reparatiebrug. Doordat de drie houders uitwisselbaar zijn, is aan het platform plaats voor aanvullende functionaliteiten. Met Iris heeft u bij het repareren van sterren in autoruiten geen losse UV-lamp meer nodig. Het platform beschikt namelijk over UV-LED-verlichting. Iris werkt draadloos op batterijen via een accupack of kan aangesloten worden op netspanning via een omvormer. Iris is energiezuinig en uiterst gebruiksvriendelijk.
Anders dan bij de traditionele reparatiebruggen kan de injector optimaal de bolling van het glas volgen. Door niet alleen parallel t.o.v. de bevestiging op het glas te bewegen kan Iris ook diagonaal bewegen. Door de unieke constructie heeft u altijd een optimale afdichting met de injector vast op het glas. Verder biedt iris een loep en een ingebouwde UV-lamp bestaande uit 7 LED-lampjes. Deze belichting is zeer efficiënt en verbruikt daardoor weinig energie zonder aan kwaliteit in te boeten.

…slechts één handeling nodig

Iris is gebruiksvriendelijker dan bestaande reparatiebruggen doordat u minder handelingen hoeft uit te voeren. Met een zuignap van 9,5 centimeter bevestigt u het platform stevig op de voorruit van auto’s en vrachtwagens. Hiervoor is slechts één handeling nodig; het omzetten van de snelsluiting. Eenmaal bevestigd op de autoruit, kunt u Iris van de injector naar de loep draaien om te kijken of er geen lucht in de breuk zit en vervolgens naar de UV-LED-lamp om de hars uit te harden. Het platform functioneert op de voltages 6,9,12 en 24 Volt. Behalve op externe voeding kan het Iris model BB9 op interne oplaadbare batterijen werken voor het volledig draadloos werken. Iris heeft een grafisch modern uiterlijk en is gemaakt van kunststof, rvs en rubber van de hoogste kwaliteit.